På denne hjemmeside kan du finde kunsthåndværk samt design.

 

me sjell

Uhre Byvej 30
Uhre
DK-7330 Brande
Danmark
 

Tlf.: 97 18 77 19  m. 30 51 08 19 
rita@mesjell.dk     www.mesjell.dk    facebook erhverv: me sjell

 

Uhre 14.10.2018

Meddelelse

Jeg runder 65 år i december og har pr. 31. 12. 2018 solgt min forretning mit ”hjertebarn” til firmaet kniplestuen v/Bente Lyngdorf uddannet og aktiv kniplelærer og forretningsdrivende. Bente fortæller om sig selv og firmaet senere i brevet.

 Indtil årsskiftet er alt uforandret og kan bestille garn ved me sjell.  Ved årsskiftet er det så Kniplestuen der tager over.

 Det betyder meget for mig at vide, at mine kundegrupper: vævere, kniplere og strikkere m.m. fortsat kan serviceres og har mulighed for at få de garner og kvaliteter som de har fået gennem årene. Der har været og vil altid være en udskiftning af farver og kvaliteter, nogle er udgået, og nye er kommet til, sådan vil det altid være, verden forandrer sig hurtigt i de her år.

 Jeg har haft firmaet i 21 år, men firmaet har egentlig 45 år på bagen. De første 24 år: Tingvad 17 v/Jytte Christensen.

Det har været  21 gode år, med op og nedture som det nu er når man driver en lille forretning og min er bare en lille niche men har sin plads og anerkendelse i det ganske land. Dette kan kun lade sig gøre når man har mange dejlige kunder, så som private, designere, kunsthåndværkere, grupper, institutioner, rekonstruktions-centre, og erhvervskunder.

Det har været og er skønt at have den kundekontakt, så er det fint at tænke på at du/I fortsat bliver godt serviceret af Kniplestuen som er et meget anerkendt firma og med 35 år på bagen med Bente ved roret de sidste mange år.

 Jeg håber du/I vil tage godt imod kniplestuen, ligesom jeg også gerne vil sige i denne meddelelse af hjertet tak til alle de dejlige kunder jeg har haft og har lidt endnu, uden dig/jer var der ingen me sjell.

 

Velkommen til Kniplestuen

Kniplestuen blev startet for 35 år siden af Astrid Hansen i Køge.
I 2001 overtog jeg forretningen, som i starten fortsatte med at handle med tråd og tilbehør til knipling og orkis.
Forretningen flyttede i 2009, fra min bopæl til Holbæk bymidte og udvalget blev i den forbindelse udvidet med materialer til strik, hækling og broderi.
Naturmaterialer, som hør, uld og silke er mine favoritter, så materialer til vævning passer fint i mit sortiment.

Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium i 1984 med broderi, knipling og strik som fag.
Jeg har undervist siden 1985 i knipling og er censor ved kniplelæreruddannelsen.

Kniplestuen v/Bente Lyngdorf                                                                                                       me sjell v/Rita Gram
Holbæk    info@kniplestuen.dk   mob. 59440646

 

 

 

 

 

 

Nyt siden sidst:

Akvareller
Malerier

Strikket Design - Dragter

Tekstil-Designer Rita Gram
Uhre Byvej 30, Uhre - DK 7330 Brande
Tlf.: (+45) 30 51 08 19
mandag - fredag 9.00-18.00
Butik åbent torsdag 13.00 - 18.00
 e-mail: rita@mesjell.dk

 

Stort udvalg i de bedste kvaliteter:
Bomuld almindelig og merciceret, schappesilke i flere kvaliteter, chenille, hør, kamgarn, karteflor, jute, papirgarn, spelsauuld flere kvaliteter f.eks. kunstvævegarn og brodergarn, finuld, alpakka, tricostrimler.
Væve og strikkeopskrifter, mønstre til billedvævning og rya, væveredskaber.

Bestillinger modtages:
På telefon mandag-fredag 9.00-18.00 eller på e-mail.
Sender gerne til både ind- og udland.

Konsulentopgaver:
Indretning af bolig.
Opsætning af væve for institutioner og private.

Om Tingvad Vævegarn: som efter 16 år hedder me sjell
I 1997 overtog jeg agenturer fra Burkhard-Dreier, Hoelfeldt-Lund Kunstvævgarn og Rauma Ullvarefabrikk efter Jytte og Mogens Christensen Tingvad 17.
I min butik og værksted har jeg salg og udstilling af alle garntyper, med månedlige bestillinger. Jeg sælger fra eget lager og sender til kunder over hele landet. Butikken og værkstedet er også der jeg designer, tager bestillinger og sælger egne produkter, så som brugs- og interiørtekstiler. Gamle og nye kunder er hjertelig velkommen.

Kom på kikketur:
Kom på kiggetur og få faglig ekspertise.